Menü

Dr. Calvin L. Thrash - Dr. Agatha M. Thrash: Jó hír a cukorbetegségrõl

Ár:
1.400 Ft
Meglepõ tények, természetes gyógymódok. A könyv témája a cukorbetegség és az alacsony vércukorszint tünetegyüttes. Az elmúlt néhány évben számos új ismeret látott napvilágot a cukorbetegséggel kapcsolatban. A kutatók felismerték, hogy mind a magas, mind az alacsony vércukorszinten úrrá lehetünk életmódunk megváltoztatásával.
Elérhetőség: 21 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A könyv témája a cukorbetegség és az alacsony vércukorszint tünetegyüttes. Az elmúlt néhány évben számos új ismeret látott napvilágot a cukorbetegséggel kapcsolatban. A kutatók felismerték, hogy mind a magas, mind az alacsony vércukorszinten úrrá lehetünk életmódunk megváltoztatásával.
A Uchee Pines Institute (Seale, Alabama) orvosai természetes módszereket kínálnak a cukorbetegség és a vele összefüggõ problémák megelõzésére, illetve kézben tartására. A könyv szerzõi a legújabb tudományos felfedezéseket közel negyvenévnyi szakmai tapasztalattal ötvözik, közös munkájuk a gyógyítás lehetõségeit a laikusok számára is érthetõ formában tárgyalja.
Fontos információkhoz jutunk a vércukorszint egyensúlyban tartásának mechanizmusairól, a cukorbetegség szövõdményeirõl, s megismerhetjük a különféle természetes gyógymódokat, például speciális diétákat, gyógynövényeket is.

Méret: 135 mm x 202 mm,
Terjedelem: 231 oldal

Paraméterek

Kiadó BIK
Kötés karton ragasztott
Méret 135 x 200 mm
Terjedelem 231 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!