Menü

BIK

Rendezés:
1.000 Ft
Miért ajánlatos törődnünk a táplálkozásunkkal? Testünk minden sejtjét az az étel alkotja, amelyet elfogyasztunk, s a táplálék a szervezetünk működésének energiaforrása.
1.900 Ft
A Bizonyságtételek ötödik kötetben olvashatunk a lelkészek felelõsségérõl, munkájáról. A mai "õrök" feladata sokkal súlyosabb, mint a próféta napjaiban volt, mert ma fényesebb világosság áll rendelkezésünkre, és nagyobb kiváltságaink és lehetõségeink vannak. Isten nem csak a lelkészekre bízta az evangélium hirdetését, hanem minden benne hívõ emberre, nem a testvérekre bízta azt, amit nekem adott feladatul. Emellett betekintést nyerünk a fõiskolák mûködésének céljaiba, a tanárok kötelességeibe és a diákok helyes magaviseletébe. Olvashatunk a szülõk felelõsségérõl, a gyermeknevelésrõl, hogyan valósítsuk meg a keresztény légkört otthonainkban és gyülekezeteinkben.
1.000 Ft
Ez a könyv elsõsorban a faszén gyógyászati célú felhasználására összpontosít, de egyéb alkalmazási lehetõségekrõl is említést tesz. - Hogyan mûködik a faszén? - Faszénnel végezhetõ fontos kezelések. - A faszén állatgyógyászati alkalmazása. - Milyen betegségek esetében alkalmazható?
600 Ft

Első alkalommal 1946-ban került kiadásra ez az idézetgyűjtemény, amely Ellen G. White írásai alapján ad tanácsokat és útmutatást lakóhelyünk kiválasztásával kapcsolatban. Milyen szempontok alapján válasszuk meg otthonunkat? Hogyan gondolkodjunk a városi létformát illetően? Milyen előnyei vannak a vidéki életnek?

2.500 Ft
A könyv 80 fejezeten keresztül tárja elénk a szerző legszebb gondolatait az imádság hatalmáról. Lépésről lépésre segít egyre jobban megismerni, megérteni és megélni a mindenható Isten és a szükségben lévő ember kapcsolatában rejlő átalakító, életet formáló hatalmat.
2.500 Ft
A Szép Ernő írása nyomán 6-12 éves gyermekek részére született kiadvány számukra is érthető módon, egy kisfiú története alapján járja körül a kérdést: Mi a legnagyobb kincs? Szeretettel ajánljuk minden családnak, ahol hasonló korú gyermekek vannak, de azoknak is, akik gyermekekkel foglalkoznak. Szép Ernő művét Vankó Zsuzsa dolgozta át és látta el rávezető kérdésekkel, magyarázatokkal.
700 Ft
A sötétbarna italok és a hozzájuk hasonló élelmiszerek olyan, egymással kölcsönhatásban lévő, alattomos vegyületekből álló hadsereget alkotnak, amelyek titkos hadviselést folytatnak az emberi szervezet ellen.
1.300 Ft
A rák jelei, kiváltó okai, megelőzése és kezelése