Menü

Bibliai atlasz

Ár:
2.600 Ft
A Bibliai atlasz három részre oszlik, ezek mindegyike más témakörrel foglalkozik: az elsõ a földrajzzal, a második a történelemmel, a harmadik a bibliai történetekkel. Negyedikként a Jeruzsálem helyrajzával és történetével foglalkozó rész egészíti ki az atlasz anyagát. A bibliai történetekhez segítséget nyújtó térképek mindegyike egy-egy sajátságos bibliai részt szemléltet, mint például Dávid gyõzelmeinek elbeszélését, Jézus galileai mûködését vagy Pál apostol utazásait. A bibliai hely- és személynevek a Magyar Bibliatársulat által 1990-ben megjelentetett revideált új fordítású Biblia névformáit követik.
Elérhetőség: 4 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A Bibliai atlasz három részre oszlik, ezek mindegyike más témakörrel foglalkozik: az elsõ a földrajzzal, a második a történelemmel, a harmadik a bibliai történetekkel.
Negyedikként a Jeruzsálem helyrajzával és történetével foglalkozó rész egészíti ki az atlasz anyagát.

A bibliai történetekhez segítséget nyújtó térképek mindegyike egy-egy sajátságos bibliai részt szemléltet, mint például Dávid gyõzelmeinek elbeszélését, Jézus galileai mûködését vagy Pál apostol utazásait. A bibliai hely- és személynevek a Magyar Bibliatársulat által 1990-ben megjelentetett revideált új fordítású Biblia névformáit követik.

Méret: 236 mm x 255 mm, ragasztott
Terjedelem: 64 oldal

Paraméterek

Kiadó Magyar Bibliatársulat
Kötés fűzött keménykötés
Méret 255x235x7
Terjedelem 64 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!