Menü

Andreas Helvigius: Antichristus Romanus

Ár:
890 Ft
"Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat." Ez az elsõ ismert, nyomtatásban is fennmaradt egységes kommentár a 666 által jelzett Antikrisztus meghatározásához! Mit takar a Jelenések könyvében e titokzatos szám: 666? Egy régóta és sokat vitatott kérdés tárgyalásában az irodalom és a történelem kereteit messze meghaladó évszázados rejtély kutatása során felmerül a Pilátusi kérdés: "Mi az igazság?" Az igazság ép és megismerhetõ. Hatóereje pedig abban mérhetõ, amint a világot uraló megtévesztések közepette szellemi-lelki menedéket nyújt az igazság után sóvárgó embernek.
Elérhetőség: 100 db raktáron
Menny.:db

Leírás

"Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat."
Ez az elsõ ismert, nyomtatásban is fennmaradt egységes kommentár a 666 által jelzett Antikrisztus meghatározásához!
Mit takar a Jelenések könyvében e titokzatos szám: 666? Egy régóta és sokat vitatott kérdés tárgyalásában az irodalom és a történelem kereteit messze meghaladó évszázados rejtély kutatása során felmerül a Pilátusi kérdés: "Mi az igazság?" Az igazság ép és megismerhetõ. Hatóereje pedig abban mérhetõ, amint a világot uraló megtévesztések közepette szellemi-lelki menedéket nyújt az igazság után sóvárgó embernek.
Méret: B/5
Kemény táblás
Terjedelem: 88 oldal

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés fűzött keménykötés
Méret 155 x 240 mm
Terjedelem 87 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!