Menü

A hosszú élet titkai - Kék Zónák, ahol az emberek a legtovább élnek (Dan Buettner)

Ár:
5.499 Ft
4.400 Ft
Kedvezmény: 1.099 Ft

Immár sokadik alkalom, amikor az adventisták reflektorfénybe kerülnek a hosszú életmódjukkal. A híres Netflix sorozat, az Éljünk 100 évig: a kék zónák titkai után immár könyvadaptációban is olvasható, hogy a világon a leghosszabb ideig élő néhány csoport egyike éppen az adventisták közössége. 

"A Kék Zónák felfedezése világszerte milliókat indított el az egészségesebb és hosszabb élet felé vezető úton."
- Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotói


Elérhetőség: 18 db raktáron
Menny.:db

Leírás

A hosszú, egészséges élethez szerencse, jó gének, de legfőképp jó szokások kellenek. A megfelelő életvitellel és étrenddel akár egy évtizeddel is meghosszabbíthatjuk életünket. De vajon miért öt, jól körülhatárolható helyszínen él a legtöbb százévesnél idősebb ember a világon? Dan Buettner és munkatársai felkeresték Földünk Kék Zónáit, hogy utánajárjanak a hosszú élet titkainak. Costa Ricán, Szardínián, a japán Okinava-szigeteken, a kaliforniai Loma Lindában és egy apró görög szigeten, Ikarián tett látogatásai során Buettner felismerte, hogy néhány egyszerű, de hathatós szokás kialakítása megteremtheti egy hosszabb és egészségesebb élet lehetőségét.
Hogyan élik meg a családi-baráti kapcsolataikat? Mivel táplálkoznak? Hogyan kezelik a stresszt?
Dan Buettner boldog, idős emberek életszemléletét osztja meg az olvasókkal, miközben életvitel-tanácsaival minket is ösztönöz a változtatásra.

"Ezzel a könyvvel a kezünkben indultunk útnak, hogy feltérképezzük a hosszú élet varázslatos oázisait Szardíniától Costa Ricáig - ez lett az On the Spot tizedik évada. Bár a hosszú élet titkait mindenkinek saját magának kell megtalálnia, Dan Buettner a munka nagy részét elvégezte."
Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotói

Paraméterek

Kiadó Open Book
kivitel fekete-fehér képekkel
Kötés karton ragasztott
Méret 140 x 210 mm
Terjedelem 308 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!