Menü

A hit nemes harca (Szilvási József)

Ár:
1.750 Ft
A pápáról rosszat vagy semmit? Mi a helyzet a 666-tal? Hogyan helyes kiszámolni ezt a rejtélyes számot, és mennyiben jogos a nevek betűértékeit a mai nyelvekben használni? Hogyan vívódik Isten törvényével a belső ember? Mitől önjelölt Laodicea, és milyen pecsétet/bélyeget kaphat Istentől a végidőben Isten elhívott népe? És ha ez nem lenne elég, megtudhatjuk, mennyire kellene „zölden” gondolkodniuk az adventistáknak, és mennyire voltak azok elődeink. Ahogy azt is, hogy a COVID-19 miért nem lehet végidős bélyeg.
Adventistának lenni nem mindig egyszerű. Tudni akarjuk, mi az Isten akarata számunkra ma (és mindenki számára), és bibliai látásunkat eközben a ma világában akarjuk megérteni, ahol háborúk dúlnak, pandémiák zárnak be minket a falaink közé, válságok adják egymásnak a stafétát. Jogos kérdéseinket precíz válaszokkal kívánjuk kielégíteni, amelyek megfelelnek bibliai érzékenységünknek és a kíváncsiságunknak is. És mivel ez az út néha nehéz, időnként el is tévedünk, talán még önértelmezésünk is veszélybe kerül.
Szilvási József könyve fontos kalauz ahhoz, hogy néhány alapvetően húsba vágó kérdés kapcsán kitisztuljon világlátásunk.
Elérhetőség: 1010 db raktáron
Menny.:db

Paraméterek

Kiadó Advent Kiadó
Kötés füles borító (ragasztott kötéssel)
Méret 140 x 200 mm
Terjedelem 142 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!