Kovács-Bíró János: Ajándék - Vigyázat: él!

Új

Jelenleg nem kapható!!550 Ft‎

Leírás

A kötet egy elõadás-sorozat alapján készült, és Jézus Krisztus életének hét meghatározó helyszínére kalauzolja el az olvasót, szebbnél szebb fotókkal illusztrálva.
A szentföldi helyszíneket bejárva keressük mi is az Üdvözítõ lábnyomát. Megelevenednek elõttünk azok a városok, falvak, vizek és híres fák, amelyek tanúi voltak tetteinek. Annak a hatalmas gyógyítónak, tanítónak és teremtõ Fiú Istennek tanúi, aki itt járt és élt, de aki kezdettõl fogva és ma is él, és aki örökké élni fog.

Ki volt Jézus? - Erre a kérdésre keresi a választ Kovács-Bíró János ebben a kötetben. Nem csupán történeti érdeklõdés vezeti tollát, nem csupán ismeretterjesztõ szándék, nem is csak a régi történetek helyszínei indítják írásra. Összekuszálódott világunkban az ember önmagát keresi. Két kérdés fojtogatja: "Ki vagyok én?" - és "Ki az Isten?". Erre keressük a választ egy életen át. A kettõs kérdésre pedig csak egy felelet létezik: az Ember Fia, Jézus Krisztus. Erre a felismerésre nem Istennek van szüksége, hanem nekünk, hogy visszataláljunk kezdeti istenképûségünk boldogságához.
Kovács-Bíró János az Ember Fia megismerésének titkait mutatja be ebben a könyvben úgy, hogy õt megismerve önmagunkra ismerjünk. Mert erre az ismeretre nem Istennek van szüksége, hanem nekünk, akik egy életen keresztül kutatjuk létünk titkát.
prof. dr. Szigeti Jenõ (egyetemi tanár)

Méret: 138 mm x 200 mm
Terjedelem: 203 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: