Dr. Szigeti Jenõ: Kik a boldogok? - Jézus Krisztus boldogmondásai

Új

Jézus Hegyibeszédben az úton járás boldogságának törvényszerûségére tanít. Szigeti Jenõ könyvecskéje Jézus tanításának tartalmával ismerteti meg az olvasót. Útikalauz ahhoz, hogy Jézus régen mondott szavait ma is értsük, mert csak így lehetünk még könnyeink között is boldogok.350 Ft‎

Leírás

Jézus Hegyi beszédének legszebb, de legkevésbé értett, és igen kevéssé gyakorolt szakasza a Boldog-mondások. Mióta csak ember él a földön, tudatának eszmélésétõl fogva egészen a halálig az az egyik legfõbb vágya, hogy boldog legyen. Jézusnál senki sem ismerheti jobban az embernek ezt a mindent elsöprõ vágyát, de senki nála jobban nem ismeri a boldogság forrását és az ahhoz vezetõ utat sem. A Kik a boldogok? c. könyvében dr. Szigeti Jenõ közel hozza az olvasóhoz a krisztusi gondolatokat, hogy rávezessen, hol keressük az igazi boldogságot.

Jézus az út, - mert õ az igazság és az élet. A kereszténység nem ideológia, és nem is csupán visszaemlékezés egy régi tanítóra, hanem életgyakorlat, vagy régi szóval - úton járás, krisztuskövetés.


"A boldogság nem úti cél, hanem utazási mód." (Burton Hills)

Méret: A/5
Terjedelem: 30 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: