Dr. Szigeti Jenõ: Levél az örömrõl Pál apostol levele a filippiekhez

Új

Ki ne szeretne levelet kapni? Ha írni néhányan nehezen is írnak, kapni mindenképpen szeret az emberek többsége. Az Újszövetségben 21 levél van, mindegyik valamilyen gyülekezetnek íródott, mégis személyes üzenet. Személyhez szóló, mivel azok bármelyike alkalmas egyéni "használatra"is. 700 Ft‎

Leírás

Ki ne szeretne levelet kapni? Ha írni néhányan nehezen is írnak, kapni mindenképpen szeret az emberek többsége. Az Újszövetségben 21 levél van, mindegyik valamilyen gyülekezetnek íródott, mégis személyes üzenet. Személyhez szóló, mivel azok bármelyike alkalmas egyéni "használatra"is. Nem mások ezek, mint Isten levelei a XXI. század emberének.
Közöttük is kiemelkedik a filippibeliekhez írt irat, mivel egyetlen más bibliai levélben sem szerepel ilyen sokszor (18-szor) az öröm kifejezés. A kép még kontrasztosabb, ha hozzátesszük, hogy a szerzõ fogságból ír. Ilyen körülmények között született meg az "öröm levele", ahogyan sokan nevezik.
Mai magyar örömtelen világunkban, amikor azt igyekeznek elhitetni velünk, hogy örülni csak az anyagi javak birtoklása által lehet, jólesik hallani, hogy van más módja élhetõbb életet élni!

Méret: 130 mm x 208 mm
Terjedelem: 100 oldal

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: