Színrõl színre - bibliai és mûvészettörténeti társasjáték - Újszövetség

Új

„Színrõl színre” való szemlélõdésre, játékos felfedezésre invitál ez a bibliai és mûvészettörténeti kártyajáték, ami végigvezet a mûvészettörténet nagy korszakain az ókortól napjainkig. 160 kártyán 160 újszövetségi témájú mûalkotás – freskó, szobor, kárpit, táblakép, ikon, dombormû, stb. – színes képével találkozhatunk, öt alapjáték tízféle játékszabálya közül választhatunk. Kártyagalériát építhetünk a bibliai téma, korstílus, származási hely, mûfaj figyelembevételével. Tízéves kortól gyerekeknek és felnõtteknek, fiataloknak és öregeknek, otthon és gyülekezetben, iskolában és táborban, egyszerû változata még útközben is játszható.


3 300 Ft‎

Leírás

„Színrõl színre” nézhetjük végig a Biblia történeteit, fõbb életképeit, szimbólumait, ha közelebb lépünk a mûvészettörténet korszakaihoz, jól szemügyre vesszük a mûvészek alkotásait. Rácsodálkozhatunk különbözõ korok és alkotók bibliai világképére, biblia- és istenképére, megismerhetünk keresztény jelképeket, értékeket, fogalmakat.
Felfedezhetjük a mûvészeti korstílusok, képzõmûvészeti mûfajok jellegzetességeit, rejtett információit, mint pl. a tárgyak, mozdulatok, egyéb képi elemek vagy a színek szimbolikája.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették: